Introductie/Over Kris

Ik ben Kris uw gastheer en heet u hartelijk welkom in Gent. Ik run de Bed and Breakfast sinds 12 jaar.

De volledig verbouwde woning, net buiten het stadscentrum, werd ingericht met het idee een gastenkamer te starten én om u een zo'n comfortabel mogelijk verblijf te bieden. Uiteraard woon ik ook in de woning. Dit is één van de vereisten om de naam B&B te mogen dragen in Gent.

In hoofdberoep ben ik leraar in de hotelschool Gent als leerkracht restaurantpraktijk. Tijdens mijn lesdagen is het mogelijk dat u zelf dient in te checken. Uiteraard voorzie ik dat dit vlot verloopt.

Als Gentenaar geef ik u graag de leuke plaatsjes mee in Gent. restaurants, cafeetjes, musea, bezienswaardigheden... U vraagt en ik probeer te antwoorden. Bij aankomst zorg ik in ieder geval dat u alle toeristische info krijgt om Gent grondig te verkennen

Verder tracht ik u zo goed mogelijk service te geven tijdens uw verblijf. Voor gasten die voor beroepsomstandigheden in Gent dienen te verblijven is een rustige werkplek een goed bed en een verzorgd ontbijt verzekerd.

Ik kijk er alvast naar uit om te mogen ontvangen in onze mooie stad.

Gent

Historische stad, Foodies in opmars, uitgangsleven, leuke winkelstraten, bruisende festivals, stad  van muziek en licht, studentenleven…
Gent bruist!
Omdat het de snelst groeiende toeristenstad is van België heeft de authentieke stad veel te bieden.
Van zijn verschillende musea en bezienswaardigheden tot luxueuze restaurants is Gent de ideale startplaats voor uw verkenning van Vlaanderen. Hét knooppunt van Vlaanderen.

Met een milieuvriendelijke filosofie en verzorgde kamers met een hartelijk onthaal zorg ik ervoor dat uw verblijf op elk moment comfortabel is.

Contacteer ons

  • Adres

    Vlierstraat 57
    9000 Gent
    België

Copyright Su'ro 2019-2020