Feel like a local, be like a local

Turning moments of a beautiful stay into memories of a lifetime.

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
10 Rated by Guests
Su'ro Gent

Online Boeking

Kamer Sylvie

Kamer Sylvie

Queen Size of aparte bedden - Ruimte kamer (24m²)
Kamer Sylvie

Kamer Sandra

Kleinere kamer (14m²)

Geplande activiteiten in Gent

 • Great view of the Graslei by night (©Stad Gent - Dienst Toerisme)

  OdeGand

  16/09/2023

  OdeGand is een muziekfeest op en langs de Gentse binnenwateren. Vaar van het ene naar het andere concert en ontdek alle muziekgenres: van flamenco over jazz naar klassiek.
  Met één ticket kun je de hele dag gebruik maken van de bootjes en beleef je tal van concerten. 's Avonds geniet je van een adembenemend muzikaal spektakel aan de Gras- en Korenlei.

 • Kick off with a bit light show on the water in the historical center (©Stad Gent - Dienst Toerisme)

  Gent Festival van Vlaanderen

  16/092023 - 30/09/2023

  Gent Festival van Vlaanderen is een gevestigde waarde binnen de muziekfestivalscene. Van klassiek over wereldmuziek tot artistieke performances: jaarlijks geven zo’n 1500 internationale artiesten het beste van zichzelf in en rond Gent.

 • Film Fest Gent (©Stad Gent - Dienst Toerisme)

  Film Fest Gent

  10/10/2023 - 21/10/2023

  Het Film Fest Gent is een vaste waarde in het Vlaamse en internationale cultuurlandschap. Dat is te danken aan ijzersterke, terugkerende formules: tientallen kwaliteitsfilms, filmmuziekconcerten van topcomponisten en buitengewone tentoonstellingen in de rand van de cinema. 

 • Lichtfestival 2021 (©Stad Gent - Dienst Toerisme)

  Lichtfestival Gent

  31/01/2024 - 4/02/2024

  Tijdens het gratis driejaarlijkse Lichtfestival licht de stad op met het werk van internationale lichtkunstenaars. De Gentse nachten vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties, spectaculaire performances en evenementen met licht. Je leert er de historische plekken en monumenten op een andere manier kennen. Het Lichtfestival zet het Gentse lichtplan, dat internationaal bekroond werd, letterlijk in de schijnwerpers en laat je kennis maken met de unieke verborgen charme van Gent na zonsondergang.

Copyright Su'ro 2019-2020